De Fietsentuin
Klik op foto voor volledig scherm

De opdracht voor het ontwerp van de Dolly was geen eenvoudige: Het ontwerpen van een tweewiel bakfiets met een design en uitstraling welke zich in de huidige markt sterk onderscheidt. Het resultaat is een bakfiets met een moderne, frisse en trendy uitstraling welke met zijn mogelijke kleurcombi’s een ongekende mogelijkheid tot personalisatie heeft.


Klik op foto voor volledig scherm

 Naast het design is bij de Dolly ook veel aandacht uitgegaan naar de geometrie van het frame en naar de maatvoering van de bak. Hierdoor hebben we de Dolly niet enkel een fraai uiterlijk en een goede afmontage kunnen geven, maar heeft deze ook prima rijeigenschappen en een   praktische, goed bruikbare bak.


Klik op foto voor volledig scherm


Uniek aan de Dolly is de vorm en het materiaalgebruik van de bak. Door de bak licht te laten aflopen en deze tot over de balhoofdbuis te laten doorlopen krijgt de Dolly mede zijn unieke uitstraling. De bak wordt door middel van rotatiegieten geproduceerd en is van het materiaal PE. Door deze techniek wordt een dubbelwandige bak verkregen welke sterk, duurzaam, licht en goed recyclebaar is.

Klik op foto voor volledig scherm
Klik op foto voor volledig scherm


De Dolly is standaard afgemonteerd met Nexus 5 versnellingen. Tegen meerprijs is een afmontage met Nexus 8 versnellingen ook mogelijk, uiteraard kunt u ook kiezen voor een electrisch ondersteunde uitvoering. Verder kan de Dolly vertrouwen op haar degelijke en hoogwaardige afmontage. Zo is de Dolly afgemonteerd met dikke Sapim G13 spaken, stabiele custom made Steco standaard, hoogwaardige Spanninga verlichting en stevige dubbelwandige BigBull velgen.

Klik op foto voor volledig schermvanafprijs met Nexus 5: € 1.699,-

vanafprijs met Nexus 8: € 1.799,-


Elektrische bakfiets

Met het E-Volt systeem wordt de Dolly voorzien van een uitstekende en betrouwbare ondersteuning! Zo creeer je een echte elektrische bakfiets.

Bereik

De Dolly E-Volt heeft een moderne 36V-13A accu, deze is gekoppeld aan een soepel oppakkende 250watt borstelloze motor. Hiermee heeft het E-Volt systeem een groot bereik en een soepele, krachtige en ook stille motor.

Betrouwbaar

Bij E-Volt is er gekozen voor uitsluitend betrouwbare onderdelen. U ziet geen overbodige, storingsgevoelige gadgets terug, alles is er op gericht om jarenlang probleemloos te kunnen genieten van de Dolly elektrische bakfiets!

Het display is degelijk en robuust, hiermee heeft u de keus uit 6 standen in ondersteuning. Daarnaast is met het display ook de loophulp te bedienen, ideaal bij het draaien en keren in de kleine ruimte.

Uitstraling

De accu wordt geplaatst in de bak (onder het bankje), samen met de nette kabelloop wordt hiermee de mooie belijning van de Dolly behouden. De plaatsing in de bak onder het bankje zorgt er ook voor dat de accu niet direct wordt blootgesteld aan regenwater.

Remkracht

Bij een bakfiets met elektrische ondersteuning is een goede remkracht erg belangrijk. Bij de Dolly E-Volt ziet u ook geen velgrem terug, de E-Volt is altijd voorzien van een krachtige Rollerbrake rem op het voorwiel.

De Dolly E-Volt, altijd wind mee! Een echte elektrische bakfiets!


vanafprijs met Edrive ondersteuning: € 2.999,-