De Fietsentuin

 

 

e-bikes

De E-Volt e-bikes lijn bestaat uit diverse modellen. Er zijn modellen met de Shimano Steps middenmotor als ook modellen met een bafang middenmotor en voorwielmotor.

De e-bikes zijn verkrijgbaar bij de gespecialiseerde dealer,


Bij aankoop van een E-Bike een gratis fietstas en een kettingslot 

 Barista E € 1899,00 

Alles bij de Barista E is gericht op lekker fietsen: krachtige accu, lekker breed stuur en een lichtgewicht voordrager. Laat de kilometers maar komen!

Kijk op de website Fabrikant voor meer informatie 

 

 

 Bellage E € 1949,00

De Bellage E is een luxe tourfiets, ideaal om comfortabel lange afstanden te kunnen fietsen. De Bellage E is uitgevoerd met een Bafang voorwielmotor, de standaard accu van 450Wh is lekker krachtig.

De aankleding van dit model is gericht op comfort. Dit zie je terug in het fijn zittende gel zadel, de ergonomische handvatten en de comfortabele vering.

Kijk op website Fabrikant voor meer informatie


Metropolis E € 1879,00

Geen budget uitgeklede versie, maar de Metropolis E is helemaal af:

  • Zeer krachtige Bafang voorwielmotor (43V - 250W) met hoogwaardige LI-Ion 450Wh accu
  • Degelijk LED display met 5 aandrijfstanden, batterij indicator en verlichting aan/uit schakeling
  • Luxe Sine Wave controller voor een soepele aandrijving
  • Trapas speed sensor
  • Mooi weggewerkte kabelloop
  • Verlichting op de accu
  • Aluminium achterdrager

Kijk op website Fabrikant voor meer informatie

Urban EC 10 € 2949,00

Het comfortabele Urban model. De URBAN EC10 is met haar unieke voordrager lekker praktisch en fietst heerlijk comfortabel. Het hoogwaardige Shimano STEPS systeem garandeerd een fijne en betrouwbare ondersteuning.

 

Kenmerkend voor het model URBAN EC10 is het fraaie design, de vormgeving van de framebuizen en de in eigen beheer ontworpen voor- en achterdrager zijn hier mede bepalend voor. Door de lichtlopende CST banden zal de EC10 ook heerlijk stabiel en comfortabel fietsen. De URBAN EC10 is uitgevoerd met een Nexus 8 versnellingsnaaf en de beproefde en onderhouds arme BR-IM80 Rollerbrake remmen. Bij de afmontage is er gekozen voor kwaliteit en comfort, zo is dit model o.a. afgemonteerd met een luxe halogeen verlichting op de accu, teflon gecoate kabels en een goed zittend Selle Royal gel zadel.

Kijk op website Fabrikant voor meer informatieBOOZZE € 2299 leverbaar vanaf maart '18

De Boozz E heeft alles in huis wat een e-bike tot een echt fijne e-bike maakt: Top frame, fijne verende voorvork en een betrouwbaar en kracht motor systeem. 

Kijk op website Fabrikant voor meer informatie
Mono ES 10 € 2749,00

Het breed inzetbare model met een verende voorvork. De MONO ES10 heeft een comfortabel lage instap en een lekker sportief en modern design, gecombineerd met het hoogwaardige en betrouwbare Shimano STEPS systeem.

 

De luxe RST geveerde voorvork, 8 versnellingen en het Selle Royal LZ gel zadel zorgen voor een lekker comfortabele rit. Lichtlopende Schwalbe banden, luxe halogeenverlichting via de accu en een mooie styling maken de MONO ES10 helemaal a

Kijk op website Fabrikant voor meer informatie